सारेगामा हम भोजपुरी भोजपुरी 2023 पर अरविंद अकेला कल्लू, शिल्पी राज द्वारा झाल के बोल। हिंदी और अंग्रेजी में झाल के सर्वश्रेष्ठ गीत मूल रूप से यूट्यूब पर जारी किए गए। लोकप्रिय गायक अरविंद अकेला कल्लू, शिल्पी राज द्वारा गाया गया झाल गीत, शुभम राज द्वारा संगीतबद्ध और इस गीत के बोल जाहिद अख्तर द्वारा लिखे गए हैं। झाल पूरा गाने के बोल अरविंद अकेला कल्लू, शिल्पी राज।
झाल - लिरिक्स हिंदी में
निकाली नोट करारा,
तबे लचकी कमर दोबारा
निकाली नोट करारा,
तबे लचकी कमर दोबारा
रउरा फिदा बानी हमरा चाल प..!
उड़ी डॉलर तोरा गाल प..!
आव$ नाच$ ढोलक झाल प..!
उड़ी डॉलर तोरा गाल प..!
आव$ नाच$ ढोलक झाल प..!
ढोलक झाल चाहे नाल प..!े नचाई
प..!हिले दू हजरिया के दर्शन कराई
रात भर होई नोटे के दर्शनीया
जेतने हिलइबू कमर करधनिया
कमर करधनिया..
चिरई बइठी ना राजा रउवा डाल प..!
उड़ी डॉलर उड़ी डॉलर तोरा गाल प..!
आव$ नाच$ ढोलक झाल प..!
उड़ी डॉलर उड़ी डॉलर तोरा गाल प..!
आव$ नाच$ ढोलक झाल प..!
जाहिद देखावतारे हमके सौर याल जी
रउरा सिवा ना बाटे केकरो खयाल जी
छोट छोट कप..!ड़ा में डाहे लू करेजा
कल्लू के चुम्मा देके सई डॉलर ले जा,
100 डॉलर ले जा..
ताल मिलाईब हम रउरे ताल प..!
उड़ी डॉलर , उड़ी तोरा गाल प..!
आव नाच ढोलक झाल प..!
उड़ी डॉलर उड़ी डॉलर तोरा गाल प..!
आव नाच ढोलक झाल प..!
...
Jhaal – (Arvind Akela Kallu Shilpi Raj) English Lyrics
Nikaali note karara
Tab lachke kamar dobara x(2)
Raura fida baani hamraa chaal pa
Udi dollar
Udi dollar tora gaal paa
Aawa naachaa dholak jhaal pa x(2)
Dholak jhaal chaahe naan panchaai
Pahle du hazariyaa ke darshan karaai
A raat bhar hoi note ke darshaniyaa
Jitni hilayibu kamar kardhaniya
Kamar kardhaniya
Chirai baithi na raaja raur gaal pa
Udi dollar
Udi dollar tora gaal paa
Aawa naachaa dholak jhaal pa x(2)
Jaahi dekhawa tare hamke sariyaal ji
Raura siva na baate kekaro khayaal ji
Chhot chhot kapda me daahelu karejaa
Kalu ke chumma deke sau doller le jaa
Sau doller le jaa
Taal milaayib ham rauraa taal pa
Udi dollar
Udi dollar tora gaal paa
Aawa naachaa dholak jhaal pa x(2)
...
Jhaal – (Arvind Akela Kallu Shilpi Raj) Lyrics Video
╭══════•🎧Song Credits🎧•══════╮
Song Title - Jhaal
Singer - Arvind Akela Kallu & Shilpi Raj
Feat - Shweta Mahara
Writer - Zahid Akhtar
Music - Shubham Raj (SBR)
Label:: Saregama India Limited
╰══════•♪♫ ||◁ㅤ❚❚ㅤ▷|| ♫♪•══════╯
झाल, Jhaal अरविंद अकेला कल्लू शिल्पी राज द्वारा गाया गया नवीनतम भोजपुरी गीत। शुभम राज (एसबीआर) द्वारा दिया गया संगीत। जाहिद अख्तर द्वारा लिखित यह "झाल" गीत है।