पगली के मति, Pagali Ke Mati (Ritesh Pandey) Lyrics

"पगली के मति" रितेश पांडे द्वारा गाया गया नया वायरल भोजपुरी बोलबम गीत है। इस गाने को सूरज सिंह ने लिखा है जबकि संगीत दिया है दीपक दिलकाश ने। यह वेव म्यूजिक यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।
पगली के मति - लिरिक्स हिंदी में

महादेव के भरे दरबार में
श्रद्धालुओं का भीड़ लगा है
उसी समय एक भक्त
अपने भोले बाबा से आराधना करता है
और बोलता है

जईसे तोहके
जईसे तोहके
जईसे तोहके चाहेली पार्वती
कवनो पगली के हमरो पs फेर दs ना मति
जईसे तोहके
ऐ बाबा तोहके चाहेली पार्वती
कवनो पगली के हमरो पs फेर दs ना मति
जईसे तोहके
ऐ बाबा तोहके
बोलs बोलs शंकर भगवान की जय..

देवो के देव आदी देव देव
महादेव देव जी नमन करी
फेर दी नजर हमरो ऊपर
बड़ी देर से सुमिरन करी
परीला राउर पईया ऐ भोले बाबा
लभर मिली कहिया ऐ भोले बाबा
पूजा करी

आ हां..
की पूजा करी देखाई अगरबती
दोनों हाथ उठेगा और बोलना है..
कवनो पगली के हमरो पs फेर दs ना मति
जईसे तोहके
ऐ बाबा तोहके चाहेली पार्वती
कवनो पगली के हमरो पs फेर दs ना मति
जईसे तोहके
ऐ बाबा तोहके
बोलs बोलs शंकर भगवान की जय..

माँगीला ना सोना चांदी
माँगीला नाही माल जी
फेरी हाथ हमरा माथ पs
अतने कs दिहि कहल जी
की ताना सभे मारेला रहिना क्लेश में
कमी कवन बाटे जी सुरज रितेश में
तs माफ कs दी

ओह हो..
माफ कs दी जवन भईल गलती
बाबा जागs हो..
कवनो पगली के हमरो पs फेर दs ना मति
जईसे तोहके
ऐ बाबा तोहके चाहेली पार्वती
कवनो पगली के हमरो पs फेर दs ना मति
जईसे तोहके
भोला जी तोहके
...
Pagali Ke Mati Lyrics Video

Pagali Ke Mati (English) Lyrics

Mahadev Ke Bhare Darbar Me
Shraddhaluo Ka Bhid Laga Hai
Usi Samay Ek Bhakt
Apne Bhole Baba Se Aradhana Karta Hai
Aur Bolta Hai

Jaise Tohke
Jaise Tohke
Jaise Tohke Chaheli Parvati
Kawno Pagali Ke Hamro Pa Fer Da Na Mati
Jaise Tohke
Ae Baba Tohke Chaheli Parvati
Kawno Pagali Ke Hamro Pa Fer Da Na Mati
Jaise Tohke
Ae Baba Tohke
Bola Bola Shankar Bhagwan Ki Jay..

Devo Ke Dev Aadi Dev Dev
Mahadev Dev Ji Naman Kari
Fer Di Najar Hamro Upar
Badi Der Se Sumiran Kari
Parila Raur Paiya Ae Bhole Baba
Lover Mili Kahiya Ae Bhole Baba
Puja Kari

Aa Ha..
Ki Puja Kari Dikhai Agarbati
Dono Hath Uthega Aur Bolna Hai..
Kawno Pagali Ke Hamro Pa Fer Da Na Mati
Jaise Tohke
Ae Baba Tohke Chaheli Parvati
Kawno Pagali Ke Hamro Pa Fer Da Na Mati
Jaise Tohke
Ae Baba Tohke
Bola Bola Shankar Bhagwan Ki Jay..

Mangila Na Sona Chandi
Mangila Nahi Maal Ji
Feri Hath Hamra Maath Pa
Atne Ka Dihi Kahal Ji
Ki Tana Sabhe Marela Rahina Kalesh Me
Kami Kawan Bate Ji Suraj Ritesh Me
Ta Maaf Ka Di

Oh Ho..
Maaf Ka Di Jawan Bhail Galati
Baba Jaga Ho..
Kawno Pagali Ke Hamro Pa Fer Da Na Mati
Jaise Tohke
Ae Baba Tohke Chaheli Parvati
Kawno Pagali Ke Hamro Pa Fer Da Na Mati
Jaise Tohke
Bhola Ji Tohke
...
🎧 Song Credits:
Song: Pagali Ke Mati
Star Cast: Ritesh Pandey , Queen Shalini & Kajal Rai
Singer: Ritesh Pandey
Lyrics: Suraj Singh
Music: Deepak Dilkash
Copyright Label: Wave Music
Previous Post Next Post