ब्रांडेड लईका, Branded Laika (Khesari Lal Yadav) Lyrics

"ब्रांडेड लईका" खेसारी लाल यादव और शिवानी सिंह द्वारा गाया गया नया सुपरहिट भोजपुरी गीत है। इस गाने को पंकज वसुधारी और अखिलेश कश्यप ने लिखा है जबकि संगीत जेपी तिवारी ने दिया है। यह अन्नपूर्णा फिल्म्स यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।
Branded Laika (Khesari Lal Yadav) Lyrics

ब्रांडेड लईका - लिरिक्स हिंदी में

ब्रांड होला..
आ हां हां हां .. ना ना ना ..
का हो..
का ?
ई कहाँ बिजली गिरी ?
तहरा दादा के करेज पs..
गईनी दिल्ली हरियाना झारखंड में
मरद परल ना पसंद महामंड में
कोशिश करs..
कईसे ?
गईनी दिल्ली हरियाना झारखंड में
मरद परल ना पसंद महामंड में
एहिजा काहें आखिर बड़ा बड़ा कांड होला
अरे पगली..
का हs ?
ई बिहार हs..
तs असहीं ना लईकीन के डिमांड होला
हई बिहार वाला लईका ब्रांड होला
अरे जियs ब्यास..
ना मनबs लोग ?
असहीं ना लईकीन के डिमांड होला
हई यूपी वाला भईया ब्रांड होला
ऐ ..!
हई बिहार वाला लईका ब्रांड होला
बुझाईल की ना ?
सब बुझतानी..
ब्रांड होला..

की अच्छा अच्छा ऐ बच्चा हमहू देखते बानी
का हो ?
बोलिये में दम बा की बा देहियों में पानी
अरे पानी तs एतना बा जे तोर खेत पाट जाई..
का ?
अरे केतने जानी ईहा अईली आके चल गईली
गरम रहेला मिजाज ना बदल पईली
अच्छा..
बदल पईली..
लागे एही से दीवाना ब्रह्माण्ड होला
अरे काहे लुटाये पs लागल बाड़ी ?
कवन लूटी ?
तs असहीं ना लईकीन के डिमांड होला
हई बिहार वाला लईका ब्रांड होला
आवs..
असहीं ना लईकीन के डिमांड होला
हई यूपी वाला भईया ब्रांड होला
हई बिहार वाला लईका ब्रांड होला
हदे बाड़s लोग मरदे..

सगरो से घूमी के कल इहवाँ अईनी
अब बुझाईल ?
खेसारी अस मरद जेपी हो पईनी
अरे हिट मशीन के लहर हs रे पगली..
हs नु..
अरे खुला किताब जदि बनबू तs केहू पढ़ी
पंकज बशुधरी अखिलेश से गाड़ी लड़ी
गाड़ी लड़ी..
अईसन बात पs जवानी ना कमांड होला
तs शुभम सतीश भीरी चल जो..
असहीं ना लईकीन के डिमांड होला
हई बिहार वाला लईका ब्रांड होला
असहीं ना लईकीन के डिमांड होला
हई यूपी वाला भईया ब्रांड होला
हई बिहार वाला लईका ब्रांड होला
अबकी तहार बिहार में त्यौहार मनी ऐ बॉबी..
BR-44 रेस्टॉरेंट पर आ जा तs..
ओके..
...
Branded Laika Lyrics Video

Branded Laika (Khesari Lal Yadav) Lyrics

Brand Hola..
Aa Ha Ha Ha ..! Na Na Na ..!
Ka Ho..
Ka ?
E Kaha Bijli Giri ?
Tahra Dada Ke Karej Pa..
Gaini Delhi Hariyana Jharkhand Me
Marad Paral Na Pasand Mahamand Me
Koshish Kara..
Kaise ?
Gaini Delhi Hariyana Jharkhand Me
Marad Paral Na Pasand Mahamand Me
Aehija Kahe Aakhir Bada Bada Kand Hola
Are Pagli..
Ka Ha ?
E Bihar Ha..
Ta Asahi Na Laikin Ke Demand Hola
Hayi Bihar Wala Laika Brand Hola
Are Jiya Byas..
Na Manaba Log ?
Asahi Na Laikin Ke Demand Hola
Hayi UP Wala Bhaiya Brand Hola
Ae ..!
Hai Bihar Wala Layika Brand Hola
Bujhail Ki Na ?
Sab Bujhatani..
Brand Hola..

Ki Achha Achha Ae Baccha Hamhu Dekhte Bani
Ka Ho ?
Boliye Me Dam Ba Ki Ba Dehiyo Me Pani
Are Pani Ta Aetna Ba Je Tor Khet Paat Jaai!
Ka ?
Are Ketne Jani Eha Aaili Aake Chal Gaili
Garam Rahela Mijaj Na Badal Paili
Achha..
Badal Paili..
Lage Aehi Se Deewana Bramhand Hola
Are Kahe Lutaye Pa Lagal Badi ?
Kawan Looti ?
Ta Asahi Na Laikin Ke Demand Hola
Hayi Bihar Wala Laika Brand Hola
Aawa..
Asahi Na Laikin Ke Demand Hola
Hayi UP Wala Bhaiya Brand Hola
Hayi Bihar Wala Layika Brand Hola
Hade Bada Log Marde..

Sagro Se Ghumi Ke Kal Ehawa Aaini
Ab Bujhail ?
Khesari As Marad JP Ho Paini
Are Hit Mashine Ke Lahar Ha Re Pagli..
Ha Nu..
Are Khula Kitab Jadi Banbu Ta Kehu Padhi
Pankaj Bashudhari Akhilesh Se Gaadi Ladi
Gadi Ladi..
Aaisan Baat Pa Jawani Na Command Hola
Ta Shubham Satish Bhiri Chal Jo..
Asahi Na Laikin Ke Demand Hola
Hayi Bihar Wala Laika Brand Hola
Asahi Na Laikin Ke Demand Hola
Hayi UP Wala Bhaiya Brand Hola
Hayi Bihar Wala Layika Brand Hola
Abki Tahar Bihar Me Tyohar Mani Ae Boby..
BR-44 Restaurent Par Aa Ja Ta..!
Ok..
..
🎧 Song Credits:
Song: Branded Layika
Singer: Khesari Lal Yadav & Shivani Singh
Lyrics: Akhilesh Kashyap & Pankaj Vasudhari
Music: Jp Tiwari
Copyright Label: Annapurna Films
Previous Post Next Post