नथुनिया खेसारी लाल यादव और प्रियंका सिंह द्वारा गाया गया नवीनतम सुपरहिट भोजपुरी गीत है। इस गाने को कृष्णा बेदर्दी ने लिखा है जबकि संगीत कन्हैया कुमार यादव ने दिया है। यह सारेगामा हम भोजपुरी यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।
दोस्तों, हम आशा करते हैं कि आपको हमारे द्वारा दिए गए ‘Nathuniya (Khesari Lal Yadav)’के बोल आपको पसंद आए होंगे। अगर आपको हमारा ‘Nathuniya (Khesari Lal Yadav)’ गीत पसंद है, तो कृपया नीचे comment's जरूर करें यह हमें प्रेरित करेगा आपको और अच्छे अच्छे गानो के लिरिक्स के लिए। कृपया इसे अपने फेसबुक, व्हाट्सएप और अन्य सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर शेयर करना न भूलें।
नथुनिया पs - लिरिक्स हिंदी में
कमर..
हरमुनिया पs..
नथुनिया पs..
ई दारु बाजारू हs चढ़ जाला हो
तs केहुओ के नियत बिगड़ जाला हो
ऐ बाबू
ई दारु बाजारू हs चढ़ जाला हो
तs केहुओ के नियत बिगड़ जाला हो
चले चीखना के काम हे घुघुनिया पs..
घुघुनिया पs..
तs नोट बरसेला तोहरा नथुनिया पs..
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया पs..
नोट बरसेला तोहरा नथुनिया पs..
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया पs..
हरमुनिया पs..
कईले दीवाना बानी ईहा सब लोग के हो
ईहा सब लोग के
नईखे दवाई कवनो ई वाला रोग के हो
ई वाला रोग के
बाबू पीछे हट जाओ
सुनs
ई वाला रोग के
हमरो तू आदत बिगाड़ दिहलू
जब से नजरिया के मार दिहलू
जब से नजरिया के मार दिहलू
एतना च्युटा ना लागेला बुनिया पs..
बुनिया पs..
छीट के रख देले बाड़ी
बटोर लs
तs नोट बरसेला तोहरा नथुनिया पs..
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया पs..
नोट बरसेला तोहरा नथुनिया पs..
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया पs..
कमर
हरमुनिया पs..
नथुनिया पs..
कृष्णा बेदर्दी खेसारी गईले जांच के हो
कई बेर जांच के
भईल दीवाना बाड़े हमरा ऐ नाच के हो
हमरा हे नाच के
आशिक बाड़ू नमरिया के
एहि से उड़ावेलु घघरिया के
एहि से उड़ावेलु घाघरिया के
लोग ललचता होठवा जमुनिया पs..
जमुनिया पs..
हs नs ?
हs हो
तs नोट बरसेला तोहरा नथुनिया पs..
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया पs..
नोट बरसेला तोहरा नथुनिया पs..
जब हिलावेलु कमर हरमुनिया पs..
...
Nathuniya (Khesari Lal Yadav) Lyrics Video
Nathuniya (English) Lyrics
Kamar..
Harmuniya Pa
Nathuniya Pa
E Daru Bajaru Ha Chadh Jala Ho
Ta Kehuwo Ke Niyat Bigad Jala Ho
Ae Babu
E Daru Bajaru Ha Chadh Jala Ho
Ta Kehuwo Ke Niyat Bigad Jala Ho
Chale Chikhana Ke Kaam He Ghughuniya Pa
Ghughuniya Pa
Ta Note Barsela Tohra Nathuniya Pa
Jab Hilawelu Kamar Harmuniya Pa
Note Barsela Tohra Nathuniya Pa
Jab Hilawelu Kamar Harmuniya Pa
Harmuniya Pa
Kaile Deewana Bani Eha Sab Log Ke Ho
Eha Sab Log Ke
Naikhe Dawai Kawno E Wala Rog Ke Ho
E Wala Rog Ke
Babu Pichhe Hat Jawo
Suna
E Wala Rog Ke
Hamro Tu Aadat Bigad Dihalu
Jab Se Nazariya Ke Maar Dihalu
Jab Se Nazariya Ke Maar Dihalu
Aetna Chyuta Na Lagela Buniya Pa
Buniya Pa
Chhit Ke Rakh Dele Badi
Bator La
Ta Note Barsela Tohra Nathuniya Pa
Jab Hilawelu Kamar Harmuniya Pa
Note Barsela Tohra Nathuniya Pa
Jab Hilawelu Kamar Harmuniya Pa
Kamar
Harmuniya Pa
Nathuniya Pa
Krishna Bedardi Khesari Gaile Janch Ke Ho
Kayi Ber Janch Ke
Bhail Deewana Bade Hamra Ae Nach Ke Ho
Hamra Hey Nach Ke
Aashiq Badu Namariya Ke
Aehi Se Udawelu Ghaghariya Ke
Aehi Se Udawelu Ghaghariya Ke
Log Lalchata Hothwa Jamuniya Pa
Jamuniya Pa
Ha Na ?
Ha Ho
Ta Note Barsela Tohra Nathuniya Pa
Jab Hilawelu Kamar Harmuniya Pa
Note Barsela Tohra Nathuniya Pa
Jab Hilawelu Kamar Harmuniya Pa
...
🎧 Song Credits:
Song: Nathuniya
Featuring: Khesari Lal Yadav & Arshiya Arshi
Singer: Khesari Lal Yadav & Priyanka Singh
Lyrics & Music: Krishna Bedardi
Composer: Kanhaiya Kumar Yadav
Copyright Label: Saregama Hum Bhojpuri
दोस्तों, हम आशा करते हैं कि आपको हमारे द्वारा दिए गए ‘Nathuniya (Khesari Lal Yadav)’के बोल आपको पसंद आए होंगे। अगर आपको हमारा ‘Nathuniya (Khesari Lal Yadav)’ गीत पसंद है, तो कृपया नीचे comment's जरूर करें यह हमें प्रेरित करेगा आपको और अच्छे अच्छे गानो के लिरिक्स के लिए। कृपया इसे अपने फेसबुक, व्हाट्सएप और अन्य सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर शेयर करना न भूलें।