जान के हरदी, Jaan Ke Hardi (Pramod Premi Yadav) Lyrics

"जान के हरदी" प्रमोद प्रेमी यादव द्वारा गाया गया नया भोजपुरी दुखद गीत है। इस गाने को सोनू सुधाकर ने लिखा है जबकि संगीत आर्य शर्मा ने दिया है। इसे सौम्या फिल्म्स यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।
Jaan Ke Hardi (Pramod Premi Yadav) Lyrics
Jaan Ke Hardi (Pramod Premi Yadav) Lyrics

"जान के हरदी" -  लिरिक्स हिंदी में
 
लेटाईल बाड़ी..
हमार जान.. जान..
लेटाईल बाड़ी..
कहतारी पड़ी अब तs डोलिया में जाये के
दे तारी सलाह कोशिश करिहs भुलाये के
करिहs भुलाये के..
हां कहतारी पड़ी अब तs डोलिया में जाये के
दे तारी सलाह कोशिश करिहs भुलाये के
माड़ो में से भागल रोवत आईल बाड़ी
हमार जान आज हरदी में लेटाईल बाड़ी
हमार जान आज हरदी से लेटाईल बाड़ी
लेटाईल बाड़ी..

एक ओरी जान रोवस एक ओरी हम हो
आज नु बुझाईल का हs पिरितिया के गम हो
आज नु बुझाईल का हs पिरितिया के गम हो..
एक ओरी जान रोवस एक ओरी हम हो
आज नु बुझाईल का हs पिरितिया के गम हो
पिरितिया के गम हो..
बचपन के प्यार हई कईसे बिसार दी
समझ में ना आवे केकरा दोषी करार दी
भरल आँख ईहवा आके लोराईल बाड़ी
हमार जान आज हरदी में लेटाईल बाड़ी
हमार जान आज हरदी से लेटाईल बाड़ी
लेटाईल बाड़ी..
हमार जान.. जान..
लेटाईल बाड़ी..

दुवारे बरात इनका लागी काल्हे शाम के
मेहंदी रचईहे अब तs प्रमोद के नाम के
मेहंदी रचईहे अब तs प्रमोद के नाम के..
दुवारे बरात इनका लागी काल्हे शाम के
मेहंदी रचईहे अब तs संतोष के नाम के
संतोष के नाम के..
सोनू सुधाकर से अब होई जईहे दूर हो
इहो मजबूर बाड़ी हमहू मजबूर हो
चिंता में डूबल पगलाईल बाड़ी
हमार जान आज हरदी में लेटाईल बाड़ी
हमार जान आज हरदी से लेटाईल बाड़ी
...
Jaan Ke Hardi Lyrics | Video

Jaan Ke Hardi (English) Lyrics

Letail Badi..
Hamar Jaan.. Jaan..
Letail Badi..
Kahatari Pari Ab Ta Doliya Me Jaye Ke
De Tari Salah Koshish Kariha Bhulaye Ke
Kariha Bhulaye Ke..
Ha Kahatari Pari Ab Ta Doliya Me Jaye Ke
De Tari Salah Koshish Kariha Bhulaye Ke
Mado Me Se Bhagal Rowat Aail Badi
Hamar Jaan Aaj Hardi Me Letail Badi
Hamar Jaan Aaj Hardi Se Letail Badi
Letail Badi..

Ek Ori Jaan Rowas Ek Ori Hum Ho
Aaj Nu Bujhail Ka Ha Piritiya Ke Gum Ho
Aaj Nu Bujhail Ka Ha Piritiya Ke Gum Ho..
Ek Ori Jaan Rowas Ek Ori Hum Ho
Aaj Nu Bujhail Ka Ha Piritiya Ke Gum Ho
Piritiya Ke Gum Ho..
Bachpan Ke Pyar Hayi Kaise Bisar Di
Samajh Me Na Aawe Kekra Doshi Karar Di
Bharal Aankh Ehawa Aake Lorail Badi
Hamar Jaan Aaj Hardi Me Letail Badi
Hamar Jaan Aaj Hardi Se Letail Badi
Letail Badi..
Hamar Jaan.. Jaan..
Letail Badi..

Duware Barat Enka Lagi Kalhe Sham Ke
Mehandi Rachaihe Ab Ta Pramod Ke Naam Ke
Mehandi Rachaihe Ab Ta Pramod Ke Naam Ke..
Duware Barat Enka Lagi Kalhe Sham Ke
Mehandi Rachaihe Ab Ta Santosh Ke Naam Ke
Santosh Ke Naam Ke..
Sonu Sudhakar Se Ab Hoi Jaihe Dur Ho
Eho Majbur Badi Hamhu Majbur Ho
Chinta Me Dubal Pagalail Badi
Hamar Jaan Aaj Hardi Me Letail Badi
Hamar Jaan Aaj Hardi Se Letail Badi
...

🎧 Song Credits:
Album :- Jaan Ke Hardi
Song :- Jaan Ke Hardi
Singer :- Pramod Premi Yadav
Lyrics :- Sonu Sudhakar
Label / Company:- Somya Films
Previous Post Next Post