चिरईया बन के उड़ गईले, Chiraiya Ban Ke Ud Gaile (Shilpi Raj) Lyrics

Shilpi Raj | चिरईया बन के उड़ गईले | #शिल्पी_राज | Chiraiya Ban Ke Ud Gaile | Bhojpuri Song 2022
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile (Shilpi Raj) Lyrics
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile (Shilpi Raj) Lyrics

"चिरईया बन के उड़ गईले" शिल्पी राज और सनोज राज द्वारा गाया गया नया भोजपुरी प्रेम गीत है। इस गाने को शिवमूरत जी ने लिखा है जबकि संगीत सनोज राज ने दिया है। यह एसबी म्यूजिक यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।

चिरईया बन के उड़ गईले - लिरिक्स हिंदी में

चिरईया बन के ..
चिरईया बन के उड़ गईले ..
गईलs जबसे बहरा याद आवे बार बार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
उड़ गईले .. उड़ गईले ..
ऐ सईया ..
हां गईलs जबसे बहरा याद आवे बार बार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
सईया जी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
सईया जी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले

सईया जी तs कुर्ता अरंगनिये पs भुलाई गईले
सईया जी तs चश्मा अलमरिये पs भुला गईले
अलमरिये पs भुला गईले ..
ऐ हो ..
हां सईया जी तs कुर्ता अरंगनिये पर भुलाई गईले
सईया जी तs चश्मा अलमरिये में भुला गईले
चश्मा लगाके मारे नजरिया से बाण हो
चिरईया बन के उड़ गईले
सईया जी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
सईया जी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
चिरईया बन के ..
चिरईया बन के उड़ गईले ..

काम करे में हमरो मन नाही लागेला हो
तोहरो सुरतिया हरदम अंखिया में नाचेला हो
अंखिया में नाचेला हो ..
काम करे में हमरो मन नाही लागेला हो
तोहरो सुरतिया हरदम अंखिया में नाचेला हो
केतनो भुलाई सूरत भूले ना तोहार हो
मन लागत नईखे बहरा में
धनिया हमार हो
मन लागत नईखे बहरा में
धनिया हमार हो
मन लागत नईखे बहरा में

सईया तs टोपिया ओहि खुटिये पर भुलाई गईले
सईया जी रुमलिया पलंगरिये पर भुलाई गईले
पलंगरिये पर भुलाई गईले ..
ऐ हो ..
हां सईया तs टोपिया ओहि खुटिये पर भुलाई गईले
सईया जी रुमलिया पलंगिये पर भुलाई गईले
खोसी के रुमाल चले खाके जर्दा पान हो
चिरईया बन के उड़ गईले
सईया जी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
राजाजी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
चिरईया बन के ..
चिरईया बन के उड़ गईले ..

मन नाही लागे धनिया रह के परदेश में हो
रह के परदेश में हो ..
मन नाही लागे धनिया रह के परदेश में हो
फोटो देखी देखी तोहार हो जाला बिहान हो
हम घरे एहि से चल अईनी
धनिया हमार हो
हम घरे एहि से चल अईनी
सईया जी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
धनिया हमार हो
हम घरे एहि से चल अईनी
सईया जी हमार हो
चिरईया बन के उड़ गईले
...
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile Lyrics | Video

Chiraiya Ban Ke Ud Gaile (English) Lyrics

Chiraiya Ban Ke ..
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile ..
Gaila Jabse Bahra Yaad Aawe Bar Bar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Ud Gaile .. Ud Gaile ..
Ae Saiya ..
Ha Gaila Jabse Bahra Yaad Aawe Bar Bar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Saiya Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Saiya Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile

Saiya Ji Ta Kurta Aranganiye Pa Bhulai Gaile
Saiya Ji Ta Chasma Alamariye Pa Bhulai Gaile
Alamariye Pa Bhulai Gaile ..
Ae Ho ..
Ha Saiya Ji Ta Kurta Aranganiye Par Bhulai Gaile
Saiya Ji Ta Chasma Alamariye Me Bhulai Gaile
Chasma Lagake Mare Najariye Se Baan Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Saiya Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Saiya Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Chiraiya Ban Ke ..
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile ..

Kaam Kare Me Hamro Man Nahi Lagela Ho
Tohro Suratiya Hardam Ankhiya Me Nachela Ho
Ankhiya Me Nachela Ho ..
Kaam Kare Me Hamro Man Nahi Lagela Ho
Tohro Suratiya Hardam Ankhiya Me Nachela Ho
Ketno Bhulai Surat Bhule Na Tohar Ho
Man Lagat Naikhe Bahra Me
Dhaniya Hamar Ho
Man Lagat Naikhe Bahra Me
Dhaniya Hamar Ho
Man Lagat Naikhe Bahra Me

Saiya Ta Topiya Ohi Khutiye Par Bhulai Gaile
Saiya Ji Rumaliya Palangariye Par Bhulai Gaile
Palangariye Par Bhulai Gaile ..
Ae Ho ..
Ha Saiya Ta Topiya Ohi Khutiye Par Bhulai Gaile
Saiya Ji Rumaliya Palangariye Par Bhulai Gaile
Khosi Ke Rumal Chale Khake Jarda Paan Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Saiya Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Raja Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Chiraiya Ban Ke ..
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile ..

Man Nahi Lage Dhaniya Rah Ke Pardesh Me Ho
Rah Ke Pardesh Me Ho ..
Man Nahi Lage Dhaniya Rah Ke Pardesh Me Ho
Photo Dekhi Dekhi Tohar Ho Jala Bihan Ho
Hum Ghare Aehi Se Chal Aaini
Dhaniya Hamar Ho
Hum Ghare Aehi Se Chal Aaini
Saiya Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Dhaniya Hamar Ho
Hum Ghare Aehi Se Chal Aaini
Saiya Ji Hamar Ho
Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
...
🎧 Song Credits:
Album : Chiraiya Ban Ke Ud Gaile
Song :  चिरईया बन के उड़ गईले
Singer :  Shilpi Raj & Sanoj Raj
Lyrics :   Shivmurat ji 
Music :  Sanoj Raj
Director :  Anup Gupta
Producer :  Shivmurat 
Digital Head : Vicky Yadav 
Label / Company : SB Music

दोस्तों, हम आशा करते हैं कि आपको हमारे द्वारा दिए गए ‘चिरईया बन के उड़ गईले’के बोल आपको पसंद आए होंगे। अगर आपको हमारा ‘चिरईया बन के उड़ गईले’ गीत पसंद है, तो कृपया नीचे comment's जरूर करें यह हमें प्रेरित करेगा आपको और अच्छे अच्छे गानो के लिरिक्स के लिए। कृपया इसे अपने फेसबुक, व्हाट्सएप और अन्य सोशल मीडिया प्लेटफॉर्म पर शेयर करना न भूलें।
Previous Post Next Post