Arvind Akela Kallu का सबसे धमाकेदार गाना "नाच रे पतरकी 2.0"| पहली झलक | Naach re Patarki 2.0 |Teaser | Akansha Dubey | Bhojpuri New Song 2022.
10 फरवरी के Arvind Akela Kallu & Shilpi Raj के यूपी-बिहार के नं.1 गाना अब उड़ाई पूरा इंडिया में गर्दा .. देखा पहली झलक!
नाच रे पतरकी 2.0 | टीज़र अब आ गया है, अरविंद अकेला कल्लू और शिल्पी राज द्वारा गाया गया यह गीत, नच रे पतरकी 2.0 गीत अरविंद अकेला कल्लू और आकांक्षा दुबे पर आधारित, प्रियांशु सिंह द्वारा दिया गया संगीत, आशुतोष तिवारी द्वारा लिखित, वीडियो बिभांशु द्वारा निर्देशित सारेगामा इंडिया लिमिटेड पर म्यूजिक।
गायक :- अरविंद अकेला कल्लू और शिल्पी राजी
फीचर :- अरविंद अकेला कल्लू और आकांक्षा दुबे
संगीत:- प्रियांशु सिंह
लेखक :- आशुतोष तिवारी
Video by:- टीम संजू
कोरियोग्राफी :- लक्की विश्वकर्मा
वीडियो डायरेक्टर :- बिभांशु तिवारी
असिस्टेंट कोरियोग्राफर:- बाबू
संपादित करें: - आर निंजा (रोहन राउत)
डीआई:- रोहित सिंह
डी.ओ.पी. :- योगेश सिंह
प्रोडक्शन:- निशांत सिंह
नाच रे पतरकी नागिन जइसन - लिरिक्स
ताजा ताजा आ इल तुर के
हाथे अंगूर ना,लागी लंगूर के
लार बेकार टपके तोहार
देख तार तू घूर घूर के
बानी चश्मा लगवले दूरबीन जइसन
हरमुनिया बजाव तानी बिन जइसन
आ के नाच रे पतरकी नागिन जइसन
𝄞𝄞𝄞
सजीला जब हम ऊपर नीचे
सारा जमाना चले पीछे पीछे
कहिला फिर से, दूर शरीर से
रह लागेल काहे बाँही घिंचे
आज तबला आवाज करे टीन जइसन
हई ताल प तू धिनक धिनक धिन धिन जइसन
आके नाच रे पतरकी नागिन जइसन
कर ए कल्लू जवन कह तानी
कोरा में लेके आशु काट चानी
आजा तू खुल के माजा ल पुल के
पूरा बदन भइल पानी पानी
𝄞𝄞𝄞
तनी डूब के निकल डॉल्फिन जइसन
तोरा ओठ के स्वाद नमकीन जइसन
आरे नाच रे पतरकी नागिन जइसन
पकड़ी हो सर चकरा गई का
गलती से आके टकरा गई का
देखा जब तुझको फिसल गए हम
तू कही और डगरा गई का
सब तोके देखे सब आँख सेंके
दिल बाटे एके, देबु बोल के के
डॉन है शहर के, इसलिए डर के
देख के मुझे तू घबरा गई का
...
Naach re Patarki 2.0 Song Lyrics
Taja Taja Aayil Tur Ke
Hathe Angoor Na,Lage Langoor Ke
Laar Bekaar Tapake Tohar
Dekh Taar Tu Ghoor Ghoor Ke
Bani Chashma Lagavale Durabeen Jaisan
Haramuniya Bajaav Tani Bin Jaisan ,
Aa Ke Naach Re Pataraki Nagin Jaisan
Sajila Jab Ham Upar Niche,
Sara Jamana Chale Pichhe Pichhe
Kahila Phir Se, Dur Sharir Se,
Rah, Lagel Kahe Banhi Ghinche
𝄞𝄞𝄞
Aaj Tabala Aavaj Kare Teen Jaisan
Hayi Taal Pa Tu Dhinak Dhinak Dhin Dhin Jaisan
Aake Naach Re Pataraki Nagin Jaisan
Kar E Kallu Javan Kaha Tani,
Kora Mein Leke Ashu Kat Chani
Aaja Too Khul Ke Maja La Pool Ke,
Pura Badan Bhayil Pani Pani
Tani Doob Ke Nikal Dolphin Jaisan
Tora Oth Ke Svaad Namakeen Jaisan
Are Naach Re Patarki Nagin Jaisan
𝄞𝄞𝄞
Pakadi Ho Sar Chakara Gayi Ka
Galati Se Aake Takara Gayi Ka
Dekha Jab Tujhako Phisal Gaye Hum
Tu Kahi Aur Dagara Gayi Ka
Sab Toke Dekhe Sab Aankh Senke
Dil Bate Eke, Debu Bol Ke Ke
Don Hai Shahar Ke, Isalie Dar Ke,
Dekh Ke Mujhe Tu Ghabara Gayi Ka
...
Naach re Patarki 2.0 | Video
Naach re Patarki 2.0 |Teaser is Out now, This song sung by Arvind Akela Kallu & Shilpi Raj, Naach re Patarki 2.0 song is Featuring on Arvind Akela Kallu & Akansha Dubey, Music given by Priyanshu Singh, Written by Ashutosh Tiwari, Video Directed by Bibhanshu Tiwari, Music Label on Saregama India Limited.