चल गईल माल, "Chal Gaiel Maal Kaal Holiye Me Chhod Ke" | Neelkamal Singh

होली माल के चक्कर में, "Chal Gaiel Maal Kaal Holiye Me Chhod Ke" | Neelkamal Singh | New Bhojpuri Song 2022 Cast, Singer, Lyrics, Review And Release Date.
Chal Gaiel Maal Kaal Holiye Me Chhod Ke" | Neelkamal Singh

"चल गईल माल काल होलिये में छोड के" एक नया भोजपुरी सॉन्ग 2022 है, जिसे नीलकमल सिंह ने गाया है, लिरिक्स आशुतोष तिवारी ने दिए हैं, म्यूजिक प्रियांशु सिंह ने दिया है, जिसे मैनेज्ड बाय मार्स एंटरटेनमेंट म्यूजिक लेबल ऑफ नीलकमल सिंह ऑफिशियल ने किया है।

चल गईल माल - लिरिक्स हिंदी में

पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के 
होलिये में छोड़ के 
होले लेले होलरी लागल नाही नोकरी 
भाग गईल छोकरी खोजतानी पोखरी 
ओढ़नी से लोर के होलिये में छोड़ के 
ओढ़नी से लोर के होलिये में छोड़ के 
रोवतानी बाल्टी में रंग पानी घोर के
रंग पानी घोर के 

कहाँ गिराऊ ?
अरे रोवतानी बाल्टी में रंग पानी घोर के
मन करे फेंकी पिचकारी आपन तोर के
चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के
अरे चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के

कहाँ गिराऊ ?
अरे होलरी जरावे खातिर आवत रहे भोर के
मिलला के बाद जात रहे उ अंजोर के
चल गईल माल हो बंगाल काल छोड़ के
अरे चल गईल माल हो बंगाल काल छोड़ के

कहाँ गिराऊ ?
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के 
होलिये में छोड़ के 
होली में काट दूंगा मार दूंगा हाला किया 
हुआ फरार कs के प्यार मुँह काला किया 

𝄞𝄞𝄞

ओढ़नी में बाँध के लियावत रहे पुआ
खाके हमार दिल बड़ा देत रहे दुआ
छोड़तानी धुआँ 
की अब तs खईलो के बाद नाही भूख लागे
हमरा अउरी एगो बतिया के दुःख लागे

अरे उ का ?
कुरता किनत रहे पईसा बटोर के
कुरता किनत रहे पईसा बटोर के
चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के
अरे चल गईल माल काल होलिये में छोड़ के
फगुआ खलिहे बीतेगा 
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के 
होलिये में छोड़ के 

𝄞𝄞𝄞

पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के 
होलिये में छोड़ के 
रंग नीलकमल के होता जियान हो
मरदे के संगे होली खेलतिया जान हो
खेलतिया जान हो 

रंग कहाँ गिराऊ ?
हम कईसे मनाई अपना आप के
आशु गिरतावे आशु पछताप के
ईलाज कराओ 
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के
पोछे प्रियांशु ओकर ओढ़नी से लोर के
चल गईल माल काल फगुए में छोड़ के
अरे चल गईल माल काल फगुए में छोड़ के
फगुआ खलिहे बीतेगा 
फगुए में छोड़ के
...
Chal Gaiel Maal Kaal Holiye Me Chhod Ke - Lyrics

Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke 
Holiye Me Chhod Ke 
Hole Lele Holari Lagal Nahi Nokari 
Bhag Gail Chhokari Khojatani Pokhari 
Odhani Se Lor Ke Holiye Me Chhod Ke 
Odhani Se Lor Ke Holiye Me Chhod Ke 
Rowatani Balti Me Rang Pani Ghor Ke
Rang Pani Ghor Ke
 
Kaha Girau ?
Are Rowatani Balti Me Rang Pani Ghor Ke
Man Kare Feki Pichkari Aapan Tor Ke
Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke
Are Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke

Kaha Girau ?
Are Holari Jarawe Khatir Aawat Rahe Bhor Ke
Milala Ke Bad Jaat Rahe U Anjor Ke
Chal Gail Maal Ho Bangal Kal Chhod Ke
Are Chal Gail Maal Ho Bangal Kal Chhod Ke

Kaha Girau ?
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke 
Holiye Me Chhod Ke 
Holi Me Kat Dunga Maar Dunga Hala Kiya 
Hua Farar Ka Ke Pyar Muh Kala Kiya 

𝄞𝄞𝄞

Odhani Me Bandh Ke Liyawat Rahe Puwa
Khake Hamar Dil Bada Det Rahe Duwa
Chhodatani Dhuwa 
Ki Ab Ta Khailo Ke Bad Nahi Bhukh Lage
Hamra Auri Ago Batiya Ke Dukh Lage

Are U Ka ?
Kurta Kinat Rahe Paisa Bator Ke
Kurta Kinat Rahe Paisa Bator Ke
Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke
Are Chal Gail Maal Kal Holiye Me Chhod Ke
Fagua Khalihe Bitega 
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke 
Holiye Me Chhod Ke 

𝄞𝄞𝄞

Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke 
Holiye Me Chhod Ke 
Rang Neelkamal Ke Hota Jiyan Ho
Marde Ke Sange Khelatiya Jaan Ho
Khelatiya Jaan Ho 

Rang Kaha Girau ?
Hum Kaise Manai Apna Aap Ke
Aashu Giratawe Aashu Pachhtaap Ke
Elaaj Karao 
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke
Pochhe Priyanshu Okar Odhani Se Lor Ke
Chal Gail Mal Kal Faguye Me Chhod Ke
Are Chal Gail Mal Kal Faguye Me Chhod Ke
Fagua Khalihe Bitega 
Faguye Me Chhod Ke 
...

🎧 Song Credits:
गीत - होली माल के चक्कर में
गायक / अभिनेता - नीलकमल सिंह
अभिनेत्री - सृष्टि उत्तराखंडी
गीतकार - आशुतोष तिवारी
संगीत - प्रियांशु सिंह
वीडियो डायरेक्टर - पवन पाली
डीओपी - श्रवण पाल, श्रवण कुमार, सूरज
सहायक डीओपी - कमलेश
कोरियोग्राफर - सैंडी जोहान
डांस ग्रुप - पीके डांस ग्रुप
संपादक - भरत कुमार गुप्ता
डीआई - रोहित सिंह
मेकअप आर्टिस्ट- अमित कुमार, राजेश राठौर
डिजिटल हेड - विक्की यादव
द्वारा प्रबंधित - मार्स एंटरटेनमेंट
फोटो वर्क - नवरंग मॉडलिंग स्टूडियो
डिजिटल हेड - विक्की यादव
द्वारा प्रबंधित - मार्स एंटरटेनमेंट

Chal Gaiel Maal Kaal Holiye Me Chhod Ke | Video

होली माल के चक्कर में, Chal Gaiel Maal Kaal Holiye Me Chhod Ke Song Details

Song

"होली माल के चक्कर में" / Chal Gaiel Maal

Singers

Neelkamal Singh

Lyrics by

Ashutosh Tiwari

Music By

Priyanshu Singh

Music Label

Aadishakti Films

Video Director

Pawan Pal

Artists

Neelkamal Singh, Shrishti Uttarakhandi

Released on

Jan 22, 2022


चल गईल माल काल होलिये में छोड के Song FAQs

‘चल गईल माल काल होलिये में छोड के’ गीत के बोल किसने लिखे?
चल गईल माल काल होलिये में छोड के के बोल आशुतोष तिवारी ने लिखे हैं।

‘चल गईल माल काल होलिये में छोड के’ गीत के गायक कौन हैं?
नीलकमल सिंह ने चल गईल माल काल होलिये में छोड के गाने को गाया है।

‘चल गईल माल काल होलिये में छोड के’ गीत के निर्देशक कौन हैं?
चल गईल माल काल होलिये में छोड के गीत के निर्देशक पवन पाल है।

‘चल गईल माल काल होलिये में छोड के’ गाने में कौन से अभिनेता/अभिनेत्री हैं?
चल गईल माल काल होलिये में छोड के वीडियो सॉन्ग में नीलकमल सिंह, सृष्टि उत्तराखंडी नजर आ रहे है।

‘चल गईल माल काल होलिये में छोड के’ गीत के लिए संगीत किसने दिया?
चल गईल माल काल होलिये में छोड के के संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है।

‘चल गईल माल काल होलिये में छोड के’ गाना कब रिलीज़ हुआ?
चल गईल माल काल होलिये में छोड के वीडियो गाना नीलकमल सिंह ऑफिसियल  द्वारा Jan 22, 2022 को रिलीज किया गया है।
Previous Post Next Post