Mal Ke Chakar me (Hindi) Lyrics "माल के चक्कर में" लिरिक्स हिंदी में गीत को नीलकमल सिंह द्वारा गाया गया नवीनतम सुपरहिट भोजपुरी गीत है। इस वीडियो में स्टार कास्ट नीलकमल सिंह और माही श्रीवास्तव हैं। माल के चक्कर में" लिरिक्स हिंदी में गीत को आशुतोष तिवारी और प्रिंस प्रियदर्शी ने लिखा है जबकि संगीत प्रियांशु सिंह ने दिया है। "माल के चक्कर में" लिरिक्स हिंदी में गीत को नीलकमल सिंह आधिकारिक यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।
माल के चक्कर में -लिरिक्स हिंदी में
रडुवा कहात बानी
शादी के उमर में..
माल के चक्कर में..
माल के चक्कर में..
कहताड़े बाबूजी ना रहे देहब घर में
कहताड़े बाबूजी ना रहे देहब घर में
चार बेरी ओरहन आवेला दिने भर में
हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
अरे हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
पढ़े के बेरा तs जाके घुमनी रहर में
गिर गईल बानी अब ओकरो नजर में
हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
अरे हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
शादी के उमर में..
माल के चक्कर में..
𝄞🎸🎼🎻
ओकरे ला पाप कईनी पाकिट मरनी बाप के
गाली पs छाप अभी ले बा उनके थाप के
की हम तs अपने ही घरवा में..चोर भईनी
बाटे कर्जा लदाईल कर्जखोर भईनी
की मन करे कूद जाई जाई के नहर में
मन करे कूद जाई जाई के नहर में
हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
अरे हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
शादी के उमर में..
माल के चक्कर में..
𝄞🎸🎼🎻
माल के चक्कर में..
माल के चक्कर में..
आशु प्रियांशु के बिगाड़े में..बा हाथ हो
बरतावे खिस प्रिंस देले ना साथ हो
भईले नीलकमल घर के ना घाट के
अब तs मलियो भगाई देले डाँट के
रडुवा कहात बानी शादी के उमर में
रडुवा कहात बानी शादी के उमर में
हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
अरे हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में
हो गईनी कंगाल हम तs माल के चक्कर में..
...
Maal Ke Chakkar me Lyrics | Video
Maal Ke Chakkar me (English) Lyrics
Raduwa Kahaat Bani
Shaadi Ke Umar me..
Maal Ke Chakkar me..
Maal Ke Chakkar me..
Kahatade Babuji Na Rahe Dehab Ghar Me
Kahatade Babuji Na Rahe Dehab Ghar Me
Chaar Beri Orahan Aawela Dine Bhar Me
Ho Gaini Kangaal Hum Ta Maal Ke Chakkar Me
Are Ho Gaini Kangaal Hum Ta Maal Ke Chakkar Me
Padhe Ke Bera Ta Jaake Ghumani Rahar Me
Gir Gail Bani Ab Okro Najar Me
Ho Gaini Kangal Ham Ta Mal Ke Chakkar Me
Are Ho Gaini Kangal Ham Ta Mal Ke Chakkar Me
Shaadi Ke Umar me..
Maal Ke Chakkar me..
𝄞🎸🎼🎻
Okre La Paap Kaini Pakit Marni Baap Ke
Gaali Pa Chhap Abhi Le Ba Unke Thaap Ke
Ki Hum Ta Apne Hi Gharwa Me Chor Bhaini
Baate Karja Ladayil Karjkhor Bhaini
Ki Man Kare Kud Jaai Jayi Ke Nahar Me
Man Kare Kud Jaai Jayi Ke Nahar Me
Ho Gaini Kangal Ham Ta Mal Ke Chakkar Me
Are Ho Gaini Kangal Ham Ta Mal Ke Chakkar Me
Shaadi Ke Umar me..
Maal Ke Chakkar me..
𝄞🎸🎼🎻
Maal Ke Chakkar me..
Maal Ke Chakkar me..
Aashu Priyanshu Ke Bigade Me Ba Hath Ho
Baratawe Khish Prinsh Dele Na Sath Ho
Bhaile Neelkamal Ghar Ke Na Ghaat Ke
Ab Ta Maliyo Bhagayi Dele Daat Ke
Raduwa Kahaat Bani Shaadi Ke Umar Me
Raduwa Kahaat Bani Shaadi Ke Umar Me
Ho Gaini Kangal Ham Ta Mal Ke Chakkar Me
Are Ho Gaini Kangal Ham Ta Mal Ke Chakkar Me
Ho Gaini Kangal Ham Ta Mal Ke Chakkar Me
...
Song Details
Song - Mal Ke Chakar me
Singer - Actor - Neelkamal Singh
Actress - Mahi Shrivastva
Lyrics - Ashutosh Tiwari, Prince Priyadarshi
Music - Priyanshu Singh
Video : Neelkamal Singh Official