लुट गए, Lut Gaye Bhojpuri Song Lyrics In Hindi– Pawan Singh

लुट गए (भोजपुरी) गीत Lut Gaye Bhojpuri Song Lyrics In Hindi पवन सिंह द्वारा लिखा गया नवीनतम भोजपुरी गीत है, लुट गए (भोजपुरी) गीत जिसे मनोज मुंतशिर ने लिखा है और सुंदर संगीत तनिष्क बागची ने दिया है। यह गीत टी-सीरीज़ द्वारा प्रकाशित किया गया है।
Lut Gaye Bhojpuri Song Lyrics In Hindi
Lut Gaye Bhojpuri Song Lyrics In Hindi

लुट गए (भोजपुरी) - लिरिक्स

राज़ एगो बा गज़ब के
चाहा तानी कहल सबके
पर समझ ना आवे का कहीं

छन में गईल मन बदल के
खुश भईल धड़कन मचल के
हम ता पाहिले अइसन ना रही

एक मिलान एक बार के हां ई
खुशबु पहीला प्यार के हां ई
उमड़ ता जज़्बात इहे
चाहत के बात में

आँख उठ्ठी मोहब्बत ने अंगड़ाई ली
दिल का सौदा हुआ चांदनी रात में
ओ उनकी नज़रों ने कुछ ऐसा जादू किया
लुट गए हम तो पेहली मुलाक़ात में
ओ आँख उठ्ठी!

उनके ध्यान में रही ला
याद कर कर के हंसी ला
ऊ मिलल लागे
सारा जहाँ मिल गइल

खुश नसीबी प्रीत के हा
ई इशारा जीत के हा
जब सनेहिया के साथे
वफ़ा मिल गइल

हो हम ना हम बानी कसम से
अब ता भगवन के करम से
जान हमार जान बनके
रही साथ में

आँख उठ्ठी मोहब्बत ने अंगड़ाई ली
दिल का सौदा हुआ चांदनी रात में
ओ उनकी नज़रों ने कुछ ऐसा जादू किया
लुट गए हम तो पहली मुलाक़ात में
ओ आँख उठ्ठी..

हाँ मिलते नजरिया हम
भईनी बवरिया हम
अइसन बुझाईल की
जन्मो से जानि ले

अब हम गायी का
अउरी बतायी का
यार के आपन
केतना हम मानि ले

लगन बा लागल हो
चाहत बा जागल हो
संग ही रहे के बा
हर हालात में

आँख उठ्ठी मोहब्बत ने अंगड़ाई ली
दिल का सौदा हुआ चांदनी रात में
ओह उनकी नज़रों ने कुछ ऐसा जादू किया
लुट गए हम तो पहली मुलाक़ात में
ओ आँख उठ्ठी..
...

Lut Gaye Bhojpuri Song Lyrics In Hindi

Raaz ego ba gazab ke
Chaha tani kahal sabke
Par samajh na aave ka kahin

Chhan mein gayil mann badal ke
Khush bhayil dhadkan machal ke
Hum ta pahile aisan na rahi

Ek milan ek baar ke ha e
Khushbu pahila pyar ke ha e
Umdata jazbaat ihe
Chahat ke baat me

Aankh uthi mohabbat ne angrai li
Dil ka sauda hua chandani raat mein
Oh unki nazron ne kuch aisa jaadoo kiya
Lut gaye hum toh pehli mulaqaat mein
Oh aankh uthi..

Unke dhayan mein rahi la
Yaad kar kar ke hansi la
Oo milal laage
Saara jahan mil gayil

Khush naseebi preet ke ha
E ishara jeet ke ha
Jab sanehiya ke sathe
Wafa mil gayil

Ho hum na hum baani kasam se
Ab ta bhagwan ke karam se
Jaan humar jaan banke
Rahi sath mein...

Aankh uthi mohabbat ne angrai li
Dil ka sauda hua chandani raat mein
Oh unki nazron ne kuch aisa jaadoo kiya
Lut gaye hum toh pehli mulaqaat mein
Oh aankh uthi...
...
🎧 Song Credits:
Lyrics Title: Lut Gaye Bhojpuri / Loot Gaye Bhojpuri
Singers: Pawan Singh
Lyrics: Manoj Muntashir, Chotu Yadav
Music: Tanishk Bagchi
Music Company: T-Series.

T-Series presents Lut Gaye (Bhojpuri), Composed by Tanishk Bagchi, penned by Manoj Muntashir, Bhojpuri lyrics by Chotu Yadav, and sung by Pawan Singh, featuring Emraan Hashmi, and Yukti Thareja. 
Previous Post Next Post