एकर कमर लपकउवा बा, KAMAR LAPKAUA Lyrics – ANKUSH RAJA – Shilpi Raj

KAMAR LAPKAUA Lyrics अंकुश राजा और शिल्पी राज द्वारा गाया गया "एकर कमर लपकउवा बा" गीत और नीलम गिरी की विशेषता छोटू रावत द्वारा दिए गए संगीत के साथ नवीनतम भोजपुरी गीत है। "एकर कमर लपकउवा बा" के बोल बोस रामपुरी ने लिखे हैं जबकि वीडियो का निर्देशन रवि पंडित ने किया है। इस गाने को आधिकारिक तौर पर वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी यूट्यूब चैनल पर प्रकाशित किया गया है।

एकर कमर लपकउवा बा - लिरिक्स हिंदी में

रुके ना दरिया के जईसे रवानी
सोना के जईसन तरासल जवानी
हां रुके ना दरिया के जईसे रवानी
सोना के जईसन तरासल जवानी

नाशा विस्की नियन सर पे चढ़ जाईला
सबके पहिले नजर में हम गड़ जाईला

तs चाल चले तs लागे
अरे हिरनी नियन
आ देह अईठे तs लागेले घिरनी नियन

एकर कमर लपकउवा बा
एकर चुनरी झलकउवा बा
एकर कमर लपकउवा बा
एकर चुनरी झलकउवा बा

रूपवा के हमरो बा सभे दीवाना
पीछे पड़ल बाटे सारा जमाना
रूपवा के हमरो बा सभे दीवाना
पीछे पड़ल बाटे सारा जमाना

हां हँस के कमरिया हिलावेले दादा
महफिल में बिजली गिरावेले दादा

अरे पल्लू के जब तू हटा देवेलु
सारा लोगवा के धड़कन बढ़ा देवेलु
सभे हमरा से बोलल हँसल चाहेला
लेके बहिया में हमके कसल चाहेला

तs देखी के तोहरो जवानी
अरे डोलत बाटे मन
आ कईसे छुई भरल बिख
अरे बिरनी नियन

एकर कमर लपकउवा बा
एकर चुनरी झलकउवा बा
एकर कमर लपकउवा बा
एकर चुनरी झलकउवा बा

दिल के हई हम अईसन बीमारी
तबो करे लोग हमरे से यारी
हां दिल के हई हम अईसन बीमारी
तबो करे लोग हमरे से यारी

हो कातिल अदा बाटे चढ़ल जवानी
देखी के इनका के मन कईसे मानी
मूड देखते हो जाला गुलाबी नियन
होठ मधुशाला नैना शराबी नियन

हमरा जलवा के अईसन असर बाटे हो
नाही ब्यूटी में कवनो कसर बाटे हो

तs जाने अंकुश राजा बा खूबी कवन
आ बोष सबके लोभावेले मोरनी नियन
एकर कमर लपकउवा बा
एकर चुनरी झलकउवा बा
एकर कमर लपकउवा बा
एकर चुनरी झलकउवा बा
...


KAMAR LAPKAUAA LYRICS IN ENGLISH

Ruke Na Dariya Ke Jaise Rawani
Sona Ke Jaisan Tarasal Jawani
Ha Ruke Na Dariya Ke Jaise Rawani
Sona Ke Jaisan Tarasal Jawani

Nasha Viski Niyan Sar Pe Chadh Jaila
Sabke Pahile Nazar Me Hum Gad Jaila

Ta Chal Chale Ta Lage
Are Hirani Niyan
Aa Deh Aaithe Ta Lagele Ghirani Niyan

Aekar Kamar Lapkauwa Ba
Aekar Chunari Jhalkauaa Ba
Aekar Kamar Lapkauaa Ba
Aekar Chunari Jhalkauwa Ba

Roopwa Ke Hamro Ba Sabhe Deewana
Pichhe Padal Baate Sara Jamana
Roopwa Ke Hamro Ba Sabhe Deewana
Pichhe Padal Baate Sara Jamana

Ha Has Ke Kamariya Hilawele Dada
Mehfil Me Bijali Girawele Dada

Are Pallu Ke Jab Tu Hata Dewelu
Sara Logwa Ke Dhadkan Badha Dewelu

Sabhe Hamra Se Bolal Hasal Chahela
Leke Bahiya Me Hamke Kasal Chahela

Ta Dekhi Ke Tohro Jawani
Are Dolat Baate Man
Aa Kaise Chhuyi Bharal Bikh
Are Birani Niyan

Aekar Kamar Lapkauwa Ba
Aekar Chunari Jhalkauaa Ba
Aekar Kamar Lapkauaa Ba
Aekar Chunari Jhalkauwa Ba

Dil Ke Hayi Hum Aaisan Bimari
Tabo Kare Log Hamre Se Yaari
Ha Dil Ke Hayi Hum Aaisan Bimari
Tabo Kare Log Hamre Se Yaari

Ho Katil Ada Baate Chadhal Jawani
Dekhi Ke Inka Ke Man Kaise Mani
Mood Dekhte Ho Jala Gulabi Niyan
Hoth Madhushala Naina Sharabi Niyan

Hamra Jalwa Ke Aaisan Asar Baate Ho
Nahi Beauty Me Kawno Kasar Baate Ho

Ta Jaane Ankush Raja Ba Khubi Kawan
Aa Bosh Sabke Lobhawele Morni Niyan
Aekar Kamar Lapkauwa Ba
Aekar Chunari Jhalkauaa Ba
Aekar Kamar Lapkauaa Ba
Yekar Chunari Jhalkauwa Ba
...
🎧 Song Credits:
Feat. Neelam Giri 
Lyrics : Bos Rampuri
Music : Chhotu Rawat

एकर कमर लपकउवा बा, KAMAR LAPKAUA

"कमर लपकौआ" गीत के बोल किसने लिखे हैं?
बोस रामपुरी ने "कमर लपकौआ" के बोल लिखे हैं।

"कमर लपकौआ" गाने के गायक कौन हैं?
अंकुश राजा और शिल्पी राज ने "कमर लपकौआ" गाना गाया है।

"कमर लापकौआ" संगीत वीडियो का निर्देशन किसने किया?
रवि पंडित ने "कमर लपकौआ" के संगीत वीडियो का निर्देशन किया है।

संगीत वीडियो में किसने चित्रित किया है?
"कमर लपकौआ" के संगीत वीडियो में नीलम गिरी हैं।
Previous Post Next Post