हरदिया के छपी समर सिंह और शिल्पी राज द्वारा गाया गया नवीनतम लगान विशेष भोजपुरी गीत है। इस वीडियो में स्टार कास्ट समर सिंह और नीलम गिरी हैं। इस गाने को यादव राज ने लिखा है जबकि संगीत दिया है आर्य शर्मा ने। इसे वर्ल्डवाइड रिकॉर्ड्स भोजपुरी यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।
Haradiya Ke Chhapi | Video
Haradiya Ke Chhapi Lyrics Hindi me
हरदिया ! के छापी !
केहू घरवा में नईखे बानी जा अकेल
आवs जान खेले मोहब्बत के खेल
अरे ना जी !
काहे हो ?
केहू घरवा में नईखे बानी जा अकेल
आवs जान खेले मोहब्बत के खेल
ना ऐ मरद दरद देबs कोरवा में चापी
दूर हटी ना !
अरे अईसे कईसे ?
उठी जब कमर में दरदिया हरदिया के छापी
ऐ हो !
का हो ?
गईल बाड़ी बहरी ननदिया हरदिया के छापी
अरे हम बानी नु !
हरदिया ! के छापी !
🎸♫♫♫
बाड़ू ना लईका जान
का ?
झूठे तू डेरालु
डेराई ना ?
बेमतलब के बनत बाड़ू तू चालु
अब हम चालु बने लगनी ?
तो फिर !
अरे बुझतानी हम तोहार सारा टिटिरमा
होई जब प्रॉब्लम तs लेबs ना जिम्मा
करs जनि जिद सूत जा तू मुँह ढापी
अरे हम कब ले अईसे हाफी ?
उठी जब कमर में दरदिया हरदिया के छापी
ऐ हो !
गईल बाड़ी बहरी ननदिया हरदिया के छापी
हरदिया ! के छापी !
🎸♫♫♫
बार बार मिली ना
का ?
अईसन चांस हो
चुप रही !
दिने दुपहर डार्लिंग कs लs रोमांस हो
ढेर तमाशा मत करी !
अरे तो फीलिंग को भी समझो !!
अरे फेरा में तोहरा ना पड़ब हम हो
केतनो तू कहबs जानू डिअर सनम हो
समर यादव राज जनि बनs एतना पापी
तब का माला जापी ?
उठी जब कमर में दरदिया हरदिया के छापी
हां !
गईल बाड़ी बहरी ननदिया हरदिया के छापी
मान जाई !
कंट्रोलिंग पावर काम ना करत हs !
....
Haradiya Ke Chhapi Lyrics Hindi me
Haradiya ! Ke Chhapi !
Kehu Gharwa Me Naikhe Bani Ja Akel
Aawa Jaan Khele Mohabbat Ke Khel
Are Na Ji !
Kahe Ho ?
Kehu Gharwa Me Naikhe Bani Ja Akel
Aawa Jaan Khele Mohabbat Ke Khel
Na Ae Marad Darad Deba Korwa Me Chapi
Dur Hati Na !
Are Aaise Kaise ?
Uthi Jab Kamar Me Daradiya Haradiya Ke Chhapi
Ae Ho !
Ka Ho ?
Gail Badi Bahari Nanadiya Haradiya Ke Chhapi
Are Hum Bani Nu !
Haradiya ! Ke Chhapi !
🎸♫♫♫
Badu Na Laika Jaan
Ka ?
Jhuthe Tu Deralu
Derai Na ?
Bematalab Ke Banat Badu Tu Chalu
Ab Hum Chalu Bane Lagani ?
To Fir !
Are Bujhatani Hum Tohar Sara Titirama
Hoi Jab Problem Ta Leba Na Jimma
Kara Jani Jid Sut Ja Tu Muh Dhapi
Are Hum Kab Le Aaise Hafi ?
Uthi Jab Kamar Me Daradiya Haradiya Ke Chhapi
Ae Ho !
Gail Badi Bahari Nanadiya Haradiya Ke Chhapi
Haradiya ! Ke Chhapi !
🎸♫♫♫
Baar Baar Mili Na
Ka ?
Aaisan Chance Ho
Chup Rahi !
Dine Dupahar Darling Ka La Romance Ho
Dher Tamasha Mat Kari !
Are To Feelings Ko Bhi Samjho !!
Are Fera Me Tohra Na Padab Hum Ho
Ketno Tu Kahaba Jaanu Dear Sanam Ho
Samar Yadav Raj Jani Bana Aetna Papi
Tab Ka Mala Jaapi ?
Uthi Jab Kamar Me Daradiya Haradiya Ke Chhapi
Ha !
Gail Badi Bahari Nanadiya Haradiya Ke Chhapi
Maan Jaai !
Controling Power Kaam Na Karat Ha !
...