सुतेला भतार खरिहानी में, Sutela Bhatar Kharihani Me Lyrics by Ankush Raja & Shilpi Raj

 "सुतेला भतार खरिहानी में" लिरिक्स (Sutela Bhatar Kharihani Me) एक नया सुपरहिट भोजपुरी चैता गीत अंकुश राजा और शिल्पी राज द्वारा गाया गया है। यह गाना बॉस रामपुरी द्वारा लिखा गया है, जबकि संगीत छोटू रावत द्वारा दिया गया है। यह अंकुश राजा के आधिकारिक यूट्यूब चैनल द्वारा जारी किया गया है।

Sutela Bhatar Kharihani Me Lyrics | Video

"सुतेला भतार खरिहानी में" लिरिक्स हिंदी में


अब तs तोहार जान हो गईल शादी

खेले खाये के तोहरा मिलल आजादी

हां हां हां हां …

अब तs तोहार जान हो गईल शादी

खेले खाये के तोहरा मिलल आजादी

रोजे रंगीन तोहार होत होई रतिया

दिनवा कटत होई चानी में

रोजे रंगीन तोहार होत होई रतिया

दिनवा कटत होई चानी में

चानी में !

बानी हम बड़ी परेशानी में

सुतेला भतार खरिहानी में

बानी हम बड़ी परेशानी में

सुतेला भतार खरिहानी में

सुतेला भतार ! खरिहानी में 

🎸♫♫♫

करेलु हमरा से काहे बहाना

खूबे लूटत होईबु माजा

माजा ! माजा !

जननी ना दोसरा से शादी रचा के

दे देबू अईसन तू साजा

अबही बलम तs ठेकल नईखे

पियवा के प्यार भेटल नईखे

हमार संगवा में बचपन बितईलु

छोड़ी के गईलू जवानी में

जवानी में 

बानी हम बड़ी परेशानी में

सुतेला भतार खरिहानी में

बानी हम बड़ी परेशानी में

सुतेला भतार खरिहानी में

सुतेला भतार ! खरिहानी में !

🎸♫♫♫

लागता हमरा से बड़ भूल भईल

तोहरा से दिलवा लगा के

लगा के ! लगा के !

छोड़ी के ऐ जान हमरा के गईलू

भईलू तू अंकुश राजा के

मिलल ना घरे मंजूरी हो

कुछ तs रहे मजबुरी हो

बोलs कवन दोष बोस के बाटे

घोरलु जहर जिंदगानी में

गानी में !

बानी हम बड़ी परेशानी में

सुतेला भतार खरिहानी में

बानी हम बड़ी परेशानी में

सुतेला भतार खरिहानी में

सुतेला भतार ! खरिहानी में 

...

Sutela Bhatar Kharihani Me Lyrics in Hindi


Ab Ta Tohar Jaan Ho Gail Shadi

Khele Khaye Ke Tohra Milal Azadi

Ha Ha Ha Ha …!

Ab Ta Tohar Jaan Ho Gail Shadi

Khele Khaye Ke Tohra Milal Azadi

Roje Rangin Tohar Hot Hoi Ratiya

Dinwa Katat Hoi Chani Me

Roje Rangin Tohar Hot Hoi Ratiya

Dinwa Katat Hoi Chani Me

Chani Me !

Bani Hum Badi Pareshani Me

Sutela Bhatar Kharihani Me

Bani Hum Badi Pareshani Me

Sutela Bhatar Kharihani Me

Sutela Bhatar ! Kharihani Me !

🎸♫♫♫

Karelu Hamra Se Kahe Bahana

Khube Lutat Hoibu Maza

Maza ! Maza !

Janani Na Dosra Se Shadi Racha Ke

De Debu Aaisan Tu Saja

Abahi Balam Ta Thekal Naikhe

Piywa Ke Pyar Bhetal Naikhe

Hamar Sangwa Me Bachpan Bitailu

Chhodi Ke Gailu Jawani Me

Jawani Me !

Bani Hum Badi Pareshani Me

Sutela Bhatar Kharihani Me

Bani Hum Badi Pareshani Me

Sutela Bhatar Kharihani Me

Sutela Bhatar ! Kharihani Me !

🎸♫♫♫

Lagata Hamra Se Bad Bhool Bhail

Tohra Se Dilwa Laga Ke

Laga Ke ! Laga Ke !

Chhodi Ke Ae Jaan Hamra Ke Gailu

Bhailu Tu Ankush Raja Ke

Milal Na Ghare Manjuri Ho

Kuchh Ta Rahe Majburi Ho

Bola Kawan Dosh Bosh Ke Baate

Ghoralu Jahar Jindgani Me

Gani Me !

Bani Hum Badi Pareshani Me

Sutela Bhatar Kharihani Me

Bani Hum Badi Pareshani Me

Sutela Bhatar Kharihani Me

Sutela Bhatar ! Kharihani Me 

....

🎧 Song credit:
Song :- सुतेला भतार खरिहानी में
Singer :- Ankush Raja, Shilpi Raj
Lyrics:- Boss Rampuri
Music Director:- Chhotu Rawat
Company/ Label :- Ankush Raja Official
Previous Post Next Post