जोबनवा हाउ की गगरी, घसाई रंग सगरी - लिरिक्स | पवन सिंह, अंजना सिंह | Holi Song 2021

जोबनवा हाउ की गगरी, घसाई रंग सगरी ("Ghasai Rang Sagari" Lyrics) पवन सिंह द्वारा  गाया गया नवीनतम सुपरहिट भोजपुरी होली गीत है । इस वीडियो में कलाकार हैं, पवन सिंह और अंजना सिंह। इस गाने को अर्जुन अकेला ने लिखा है जबकि संगीत छोटू रावत ने दिया है।  "जोबनवा हाउ की गगरी घसाई रंग सगरी" यह गाना वेव म्यूजिक YouTube चैनल द्वारा जारी किया गया है।


Ghasai Rang Sagari" Lyrics
Ghasai Rang Sagari" Lyrics

जोबनवा हाउ की गगरी घसाई रंग सगरी - लिरिक्स


होली है ! होली है !

होली है ! होली है !

सारा रारा रारा रारा ..!


मुँहवा से पानी चुवता

बुढ़वा जवान सभे मुवता

मुँहवा से पानी चुवता

बुढ़वा जवान सभे मुवता

डालब रंग होलिया में

तोहरा हो चोलिया में

भागेलु उठाके काहे घघरी

घघरी ! अरे घघरी !


जोबनवा हs की गगरी

घसाई रंग सगरी

हिलईले बाड़ू नगरी

तs जोबनवा हs की गगरी !

घसाई रंग सगरी !!

होली है !


🎸♫♫♫


चलेलु अईसे चाल की

सउसे जवानी दलकता

तोपs तनी ओढ़निया से

दुनो जोबनवा झलकता

तोपs तनी ओढ़निया से !

दुनो जोबनवा झलकता !!


चलेलु अईसे चाल की

सउसे जवानी दलकता

तोपs तनी ओढ़निया से

दुनो जोबनवा झलकता

होली में हिलावतारु

काहे सनकावतारु

मल के जवानी कs देब भभरी

भभरी ! अरे भभरी !


जोबनवा हs की गगरी

घसाई रंग सगरी

हिलईले बाड़ू नगरी

तs जोबनवा हs की गगरी !

घसाई रंग सगरी !!

ऐ हां ….!


🎸♫♫♫


अखरा बा तोहार चीज तs

नखरा करेलु बेसी

अर्जुन दीपक रानू से

एतना करेलु ठेसी

संतोष पुतुल छोटू से !

एतना करेलु ठेसी !!


अखरा बा तोहार चीज तs

नखरा करेलु बेसी

छोटू अमित पुतुल से

एतना करेलु ठेसी

मजा ले लs मन से

तू आजुवे पवन से

आ ओढ़ी के कोठरिया में चदरी

चदरी ! चदरी !


जोबनवा हs की गगरी

घसाई रंग सगरी

हिलईले बाड़ू नगरी

तs जोबनवा हs की गगरी !

घसाई रंग सगरी !!

ऐ हां ….

...

Ghasai Rang Sagari - Video

Ghasai Rang Sagari - Lyrics


Holi Hai.. Holi Hai 

Holi Hai.. Holi Hai 

Sara Rara Rara Rara..


Muhwa Se Pani Chuwata

Budhwa Jawan Sabhe Muwata

Muhwa Se Pani Chuwata

Budhwa Jawan Sabhe Muwata

Dalab Rang Holiya Me

Tohra Ho Choliya Me

Bhagelu Uthake Kahe Ghaghari

Ghaghari  Are Ghaghari 


Jobanwa Ha Ki Gagari

Ghasai Rang Sagari

Hilaile Badu Nagari

Ta Jobanwa Ha Ki Gagari 

Ghasai Rang Sagari 

Holi Hai 


🎸♫♫♫


Chalelu Aise Chal Ki

Sause Jawani Dalkata

Topa Tani Odhaniya Se

Duno Jobanwa Jhalkata

Topa Tani Odhaniya Se 

Duno Jobanwa Jhalkata 

Chalelu Aise Chal Ki

Sause Jawani Dalkata


Topa Tani Odhaniya Se

Duno Jobanwa Jhalkata

Holi Me Hilawataru

Kahe Sanakawataru

Mal Ke Jawani Ka Deb Bhabhari


Bhabhari ! Are Bhabhari 

Jobanwa Ha Ki Gagari

Ghasai Rang Sagari

Hilaile Badu Nagari

Ta Jobanwa Ha Ki Gagari 

Ghasai Rang Sagari 

Ae Haa …


🎸♫♫♫


Akhara Ba Tohar Cheej Ta

Nakhra Karelu Besi

Arjun Deepak Ranu Se

Aetna Karelu Thesi

Santosh Putul Chhotu Se 

Aetna Karelu Thesi 


Akhara Ba Tohar Cheej Ta

Nakhra Karelu Besi

Chhotu Amit Putul Se

Aetna Karelu Thesi

Maza Le La Man Se

Tu Aajuwe Pawan Se

Aa Odhi Ke Kothariya Me Chadari


Chadari ! Chadari 

Jobanwa Ha Ki Gagari

Ghasai Rang Sagari

Hilaile Badu Nagari

Ta Jobanwa Ha Ki Gagari 

Ghasai Rang Sagari 

Ae Haa ..

...

🎧 Song Credits:

Album - Ghasai Rang Sagari

Song - Ghasai Rang Sagari

Singer - Pawan Singh 

Featuring - Anjana Singh

Lyrics - Arjun Akela

Company/ Label - Wave

Previous Post Next Post