कमर मुचुकाइए देबS का, Kamar Muchjaiye Deba Ka Lyrics | Rakesh Mishra | Bhojpuri Romantic Songs

कमर मुचुकाइए देबS का (Kamar Muchkaiye Deba Ka Lyrics)  राकेश मिश्रा ने गाया है। यह गाना याशी फिल्म्स Youtube चैनल द्वारा जारी किया गया है। यह गीत अनिल कुमार सिंह द्वारा लिखा गया है, जबकि संगीत एडीआर आनंद द्वारा दिया गया है। इस वीडियो में स्टार कास्ट राकेश मिश्रा और तृषा केर मधु हैं। 

Kamar Muchjaiye Deba Ka Lyrics
Kamar Muchjaiye Deba Ka Lyrics


कमर मुचुकाइए देबS का लिरिक्स 


का का का का …..!

का का का का …..!

कमर मुचकाईये देबs का !

तू रोवाईये देबs का !

का का का का …..!

का का का का …..!

हाये…!

सारी सारी रतिया जे

करबs दूरगतिया हो

मनबs ना तू बतिया हो

कमर मुचकाईये देबs का

तू रोवाईये देबs का

कमर मुचकाईये देबs का

तू रोवाईये देबs का


🎸♫♫♫


मनबs ना बतिया दरद जोर होई

फेर करवटिया सईया भोर होई

सईया भोर होई !

का हो ?

मनबs ना बतिया दरद जोर होई

फेर करवटिया सईया भोर होई

अईसे कोरा में दाबs ना पियउ

हंसी छूट जाई

बेरी बेरी जे धरबs कलईया

चुड़िया टूट जाई

नाया नौहर कनिया के बुझs परेशनिया हो

टूटता बदनिया हो

लागता डर खाईये लेबs का

तू रोवाईये देबs का

कमर मुचकाईये देबs का

तू रोवाईये देबs का


🎸♫♫♫


तोहार उत्पाती सईया ना सहब

विक्की विवेक आ अनिल से कहब

आ अनिल से कहब !

तोहार उत्पाती सईया ना सहब

धनुज हिमांशु ऐ.डी.आर से कहब

अभी बाली बा मोरी उमरिया

सड़िया जनि खींची

पानी पानी हो जाई बदनिया

देहिया जाई भीजी

रजऊ राकेश जदि गड़बड़ होई केश हमरो

माजा ना भेटाई तोहरो

तs मन बउराईये देबs का

तू रोवाईये देबs का

कमर मुचकाईये देबs का

तू रोवाईये देबs का

मरहम ले आवे के परी भोर में !

...

Kamar Muchjaiye Deba Ka Lyrics Video


Kamar Muchjaiye Deba Ka Lyrics


Ka Ka Ka Ka ….!

Ka Ka Ka Ka ….!

Kamar Muchkaiye Deba Ka !

Tu Rowaiye Deba Ka !

Ka Ka Ka Ka ….!

Ka Ka Ka Ka ….!

Haye …!

Sari Sari Ratiya Je

Karaba Durgatiya Ho

Manaba Na Tu Batiya Ho

Kamar Muchakai Deba Ka

Tu Rowaiye Deba Ka

Kamar Muchakai Deba Ka

Tu Rowaiye Deba Ka


🎸♫♫♫


Manaba Na Batiya Darad Jor Hoi

Fer Karawatiya Saiya Bhor Hoi

Saiya Bhor Hoi !

Ka Ho ?

Manaba Na Batiya Darad Jor Hoi

Fer Karawatiya Saiya Bhor Hoi

Aise Kora Me Daba Na Piyau

Hasi Chhut Jayi

Beri Beri Je Dharaba Kalaiya

Chudiya Toot Jayi

Naya Nauhar Kaniya Ke Bujha Pareshaniya Ho

Tootata Badaniya Ho

Lagata Dar Khaiye Leba Ka

Tu Rowaiye Deba Ka

Kamar Muchakai Deba Ka

Tu Rowaiye Deba Ka


🎸♫♫♫


Tohar Utpati Saiya Na Sahab

Vicky Vivek Aa Anil Se Kahab

Aa Anil Se Kahab !

Tohar Utpati Saiya Na Sahab

Dhanuj Himanshu ADR Se Kahab

Abhi Baali Ba Mori Umariya

Sariya Jani Khichi

Pani Pani Ho Jayi Badaniya

Dehiya Jayi Bhiji

Rajau Rakesh Jadi Gadbad Hoi Kesh Hamro

Maza Na Bhetayi Tohro

Ta Man Bauraiye Deba Ka

Tu Rowaiye Deba Ka

Kamar Muchakaiye Deba Ka

Tu Rowaiye Deba Ka

Maraham Le Aawe Ke Pari Bhor Me !

...

Song Credits:
Album : Kamar Muchkaiye Deba Ka
Song : Kamar Muchkaiye Deba Ka
Lyrics: Anil Kumar Singh
Music: ADR Anand
Song on: Yashi Films

Previous Post Next Post