भईया बुरा मान जायेंगे (Bhaiya Bura Maan Jayenge Lyrics) सुपरहिट भोजपुरी होली गीत गाया अरविंद अकेला कल्लू जी और अंतरा सिंह प्रियंका ने गया है। यह गीत अखिलेश कश्यप ने लिखा है। जबकि संगीत श्याम सुंदर ने दिया है। यह Aadishakti Films Youtube चैनल द्वारा जारी किया गया है।
Bhaiya Bura Maan Jayenge Holi Me |
भईया बुरा मान जायेंगे लिरिक्स
जान जायेंगे ! जान जायेंगे !
तोहार भईया ना बाड़े आज घरे हो
आवs तू हरियरी चरे हो
अरे का भईल ऐ भउजाई ?
प्लीज !
तोहार भईया ना बाड़े आज घरे हो
हs !
आवs तू हरियरी चरे हो
बाक !
जेने मन ओने डालs तुहु रंग
ओ हो !
नाही सक कर पाएंगे
ये हमसे नहीं होगा !
काहे ?
की भईया बुरा मान जायेंगे
की कांड कुल्हि जान जायेंगे
की भईया बुरा मान जायेंगे
की कांड कुल्हि जान जायेंगे
[म्यूजिक..]
सरकी जो सर से वो धीरे धीरे
पागल हुआ रे मैं धीरे धीरे
तेरी चुनरिया दिल ले गई
की भईया बुरा मान जायेंगे
की कांड सब जान जायेंगे
नाही लs टेंशन तोहरा संगे बानी हम
होली में हल्फा मचा लs
जनि तुरs हमार मन ना तs रूठ जाईब हम
हमार सईया के सब धन खा लs
अरे खा लs ना !
जाये दs
ऐ बेरा मंगर भूखल बानी !
भईया से कई के धोखा
अच्छा !
बोलs भउजी पईबू तू का
ढेर सरीफ के नाती भईल बाड़s ?
सब होलिया में होता है माफ
अच्छा !
हम उन्हें समझायेंगे
गद्दारी नहीं कर सकते !
की भईया बुरा मान जायेंगे
की कांड कुल्हि जान जायेंगे
की भईया बुरा मान जायेंगे
की कांड कुल्हि जान जायेंगे
[म्यूजिक..]
हमको हमी से चुरा लो
दिल में कही तुम छुपा लो
हम अकेले हो ना जाए
पास आओ गले से लगा लो
अरे धs के कूट दिहि !
की भईया बुरा मान जायेंगे
की कांड सब जान जायेंगे
बात सुनs अखिलेश थोड़ा होके सीरियस
हमार होली में रोवता जोबन हो
हटाती हूँ पल्लू सुनो देवर कल्लू
हमार होली में बनल बा मसन हो
अरे काहे ला भाव खा तारs ?
आशु भईया मार देगा !
करतानी भउजी परनाम हो
अच्छा खुश रहs !
आ घरवे में बाड़े आकाश श्याम हो
नींद में सुतल बा लोग !
काहे खात बाड़s एतना तू भाव
छोड़ दs !
केकरा से लगवाएंगे
की भईया बुरा मान जायेंगे
की कांड कुल्हि जान जायेंगे
जिओ कश्यप !
की भईया बुरा मान जायेंगे
हs !
की कांड कुल्हि जान जायेंगे
हां हां हां हां …!
अरे मैं तो मजाक कर रही थी !
हार्ट अटैक दिवईबु का ?
...
Bhaiya Bura Maan Jayenge Lyrics Video
Bhaiya Bura Maan Jayenge Lyrics
Jaan Jayenge ! Jaan Jayenge !
Tohar Bhaiya Na Baade Aaj Ghare Ho
Aawa Tu Hariyari Chare Ho
Are Ka Bhail Ae Bhaujaai ?
Please !
Tohar Bhaiya Na Baade Aaj Ghare Ho
Ha !
Aawa Tu Hariyari Chare Ho
Baak !
Jene Man Wone Dala Tuhu Rang
O Ho !
Nahi Sak Kar Payenge
Ye Hamse Nahi Hoga !
Kahe ?
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Ki Kand Kulhi Jaan Jayenge
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Ki Kand Kulhi Jaan Jayenge
[Music..]
Sarki Jo Sar Se Wo Dheere Dheere
Pagal Huaa Re Main Dheere Dheere
Teri Chunariya Dil Le Gayi
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Ki Kand Sab Jaan Jayenge
Nahi La Tension Tohra Sange Bani Hum
Holi Me Halfa Macha La
Jani Tura Hamar Man Na Ta Ruth Jaib Ham
Hamar Saiya Ke Sab Dhan Kha La
Are Kha La Na !
Jaye Da !
Ae Bera Mangar Bhukhal Bani !
Bhaiya Se Kayi Ke Dhokha
Achha !
Bola Bhauji Paibu Tu Ka
Dher Sarif Ke Nati Bhail Bada ?
Sab Holiya Me Hota Hai Maaf
Achha !
Ham Unhe Samjhayenge
Gaddari Nahi Kar Sakte !
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Kand Kulhi Jaan Jayenge
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Kand Kulhi Jaan Jayenge
[Music..]
Humko Humi Se Chura Lo
Dil Me Kahi Tum Chhupa Lo
Ham Akele Ho Na Jaaye
Paas Aawo Gale Se Laga Lo
Are Dha Ke Kut Dihi !
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Ki Kand Sab Jaan Jayenge
Baat Suna Akhilesh Thora Hoke Serious
Hamar Holi Me Rowata Joban Ho
Hatati Hu Pallu Suno Devar Kallu
Hamar Holi Me Banal Ba Muscles Ho
Are Kahe La Bhaw Kha Tara ?
Aashu Bhaiya Maar Dega !
Karatani Bhauji Parnaam Ho
Achha Khush Raha !
Aa Gharwe Me Bade Aakash Shyam Ho
Nind Me Sutal Ba Log !
Kahe Khat Bada Aetna Tu Bhaw
Chhod Da !
Kekra Se Lagawayenge
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Ki Kand Kulhi Jaan Jayenge
Jio Kashyap !
Ki Bhaiya Bura Maan Jayenge
Ha !
Ki Kand Kulhi Jaan Jayenge
Ha Ha Ha Ha …!
Are Main To Majak Kar Rahi Thi !
Heart Attack Diwaibu Ka ?
...
Song : Bhaiya Bura Maan Jayenge Holi Mein
Singer : Arvind Akela Kallu and Antra Singh Priyanka
Lyrics : Akhilesh Kashyap
Music : Shyam Sundar
Album : भईया बुरा मान जायेंगे होली में