मेरे मलिया के गलिया पे, Maliya Ke Galiya pe Lyrics | Ritesh Pandey & Priyanka Singh

मेरे मलिया के गलिया पे, Maliya Ke Galiya lyrics रितेश पांडे और प्रियंका सिंह द्वारा गाया गया सुपरहिट होली गीत है। इस गाने को अखिलेश कश्यप ने लिखा है जबकि संगीत आशीष वर्मा ने दिया है। यह गाना वेव म्यूजिक द्वारा जारी किया गया है।

मेरे मलिया के गलिया पे, Maliya Ke Galiya pe Lyrics
Maliya Ke Galiya pe Lyrics

मेरे मलिया के गलिया पे लिरिक्स 


काजल आज होली है !

किससे खेलेगी होली ?

और किससे लगवायेगी रंग ?

मैं ना खेलूंगी होली

और नहीं लगवाना मुझे रंग

मैं तो बस नेटफ्लिक्स खाउंगी

घपड़ घपड़ घपड़

तो फिर तू घर जा मेरे दोस्त आ रहे है !!

होली है !


अरे छोड़ कमीने !

छोड़ छोड़ छोड़ छोड़ ..!

कुत्ते ! सबको मैं दाँत काट लुंगी सालो ..!

कबीर ..!

काजल !!

हां हां हां हां ….!

काजल क्या हुआ ?

तेरा ये हाल किसने किया ??


सुनो जानू तेरे जालिम हैं यार

बन गये है होली में हत्यार

एक भी मिलेगा ना ..

तो सालो का कूट कूट के किमाम बना दूंगी !!

सुनो जानू तेरे जालिम हैं यार

बन गये है होली में हत्यार

भाभी भाभी कह के है फायदा उठाया

काजल बस तू नाम बता !

मेरे को क्या पता ?

मेरे मलिया के गलिया पs

रंग साला कवन लगाया

मेरे मलिया के गलिया पे

रंग साला कवन लगाया


🎸♫♫♫


हां हां हां हां ….!

मत रो काजल !

एक एक को चिन्ह चिन्ह के मारूंगा !!

तू हराम के मेरे होतला ..!

सब तेरे ही कमीने दोस्त थे !

सालो ने रंग भी लगाया चुम्मी भी ली !!

धन हटे तोहरे खाली तुहि लगावs ना

नेवता नईखी देले पूरा गउवा के

अईसन ईयार लोग से दूर राखी हमरा के

साफ साफ कहतानी रउरा से


सुनs !


होलिया में ऊंच नीच होखबे करेला

बुरा जनि मानs हमार धन

फगुआ के मतलब इहे नु होला

एतना खराब नाही हवs सन

पाला किया बॉडी मुझे छनछनाया

चेहरा तो याद होगा काजल ?

मेरे को क्या पता कौन सा मेहरा था !

मेरे मलिया के गलिया पे

रंग साला कवन लगाया

मेरे मलिया के गलिया पे

रंग साला कवन लगाया


🎸♫♫♫


सुनs रितेश रंगवा आशीष अखिलेश के

जहां तहां कईले बा एलर्जी हो

रहन से डालित लोग तs माना नाही करती

बाकी काम कईले बाड़े फर्जी हो

जानतानी ओनहन के संगहि बाड़े पढ़ले

नान्हे पर के हउवे बदमाश हो

जवन आज घटना तोहरा संगे घटल बा

ओकनी के लेहब हम क्लास हो

सब के सब है फ्रेंड तेरे एक नंबर बेहाया

काजल सुन !

आज से दोस्ती खत्म !!

मेरे मलिया के गलिया पs

रंग साला कवन लगाया

मेरे मलिया के गलिया पे

रंग साला कवन लगाया

...

Maliya Ke Galiya pe Lyrics Video


Maliya Ke Galiya pe Lyrics


Kajal Aaj Holi Hai !

Kisase Khelegi Holi ?

Aur Kisase Lagwayegi Rang ?

Main Na Khelungi Holi

Aur Nahi Lagwana Mujhe Rang

Main To Bas Netflix Khaungi

Ghapad Ghapad Ghapad

To Fir Tu Ghar Ja Mere Dost Aa Rahe Hai !!

Holi Hai !


Are Chhod Kamine !

Chhod Chhod Chhod Chhod …!

Kutte ! Sabko Main Daat Kaat Lungi Saalo …!

Kabir ..!

Kajal !!

Ha Ha Ha Ha …!

Kajal Kya Hua ?

Tera Ye Haal Kisne Kiya ??


Suno Jaanu Tere Jalim Hai Yaar

Ban Gaye Hai Holi Me Hatyaar

Ek Bhi Milega Na ..

To Saalo Ka Kut Kut Ke Kimaam Bana Dungi !!

Suno Jaanu Tere Jalim Hai Yaar

Ban Gaye Hai Holi Me Hatyaar

Bhabhi Bhabh Kah Ke Hai Fayda Uthaya

Kajal Bas Tu Naam Bata !

Mere Ko Kya Pata ?

Mere Maliya Ke Galiya Pa

Rang Saala Kawan Lagaya

Mere Maliya Ke Galiya Pe

Rang Saala Kawan Lagaya


🎸♫♫♫


Ha Ha Ha Ha ..!

Mat Ro Kajal !

Ek Ek Ko Chinh Chinh Ke Marunga !!

Tu Haraam Ke Hotla ..!

Sab Tere Hi Kamine Dost The !

Saalo Ne Rang Bhi Lagaya Chummi Bhi Li !!

Dhan Hate Tohre Khali Tuhi Lagawa Na

Nevta Naikhi Dele Pura Gauwa Ke

Aisan Eyar Log Se Dur Rakhi Hamra Ke

Saaf Saaf Kahatani Raura Se


Suna !


Holiya Me Unch Nich Hokhabe Karela

Bura Jani Mana Hamar Dhan

Fagua Ke Matlab Ehe Nu Hola

Aetna Kharab Nahi Hawa San

Pala Kiya Body Mujhe Chhanchhanaya

Chehra To Yaad Hoga Kajal ?

Mere Ko Kya Pata Kaun Sa Mehra Tha !

Mere Maliya Ke Galiya Pe

Rang Saala Kawan Lagaya

Mere Maliya Ke Galiya Pe

Rang Saala Kawan Lagaya


🎸♫♫♫


Suna Ritesh Rangwa Aashish Akhilesh Ke

Jaha Taha Kaile Ba Alergy Ho

Rahan Se Daalit Log Ta Mana Nahi Karati

Baki Kaam Kaile Bade Farji Ho

Janatani Onahan Ke Sangahi Bade Padhale

Nanhe Par Ke Hauwe Badmash Ho

Jawan Aaj Ghatna Tohra Sanghe Ghatal Ba

Okani Ke Lehab Hum Class Ho

Sab Ke Sab Hai Friend Tere Ek Number Behaya

Kajal Sun !

Aaj Se Dosti Khatm !!

Mere Maliya Ke Galiya Pa

Rang Saala Kawan Lagaya

Mere Maliya Ke Galiya Pe

Rang Saala Kawan Lagaya

...

Song Credit:

Album : Maliya Ke Galiya

Song : Maliya Ke Galiya

Singer : Ritesh Pandey, Priyanka Singh 

Lyrics : Akhilesh Kashyap

Music Director : Ashish Verma

Video Director : Ashish Yadav

Company/ Label : Wave Music

Check More : Ka Hal Ba Tohara Didi Ke Ho lyrics || Ajit Babu, Neha Raj


Previous Post Next Post