खोलके बटन खाईल जाई मटन (Kholke Button Khail Jaai Mutton Lyrics) हैप्पी न्यू ईयर 2021 का यह गाना खेसारी लाल यादव द्वारा गाया गया है। यह गीत श्याम देहाती और आज़ाद सिंह द्वारा लिखा गया है, जबकि संगीत श्याम-आज़ाद द्वारा दिया गया है। और यह गीत Srk Music Youtube चैनल द्वारा जारी किया गया है।
Kholke Button Khail Jaai Mutton Lyrics |
खोलके बटन खाईल जाई मटन लिरिक्स
हैप्पी न्यू ईयर
ऐ डिअर
हैप्पी न्यू ईयर
हैप्पी न्यू ईयर
ऐ डिअर
हैप्पी न्यू ईयर
सुईटर साल फेंकाई जे बोत्तल उठ जाई
उठ जाई
दू घूंट अंदर जाई तs गर्मी छूट जाई
छूट जाई
हां हां सुईटर साल फेंकाई जे बोत्तल उठ जाई
दू घूंट अंदर जाई तs गर्मी छूट जाई
हड्डी पसली से भरल बा तसली
नईखे करे के जतन
तs खोल के पैंट के बटन रात भर खाईल जाई मटन
खोल के पैंट के बटन रात भर खाईल जाई मटन
🎸♫♫♫
केतनो होई सर्दी खाँसी छन में भसम हो जाई
नरम मीट के गरम गरेबी जब लिबरवा पाई
ऐ भाई जब लिबरवा पाई
ऐ भाई जब लिबरवा पाई
केतनो होई सर्दी खाँसी छन में भसम हो जाई
नरम मीट के गरम गरेबी जब लिबरवा पाई
ऐ भाई जब लिबरवा पाई
करुआ तेल के जगहा पर तू डाल ना दिहs नवरतन
तs खोल के पैंट के बटन रात भर खाईल जाई मटन
खोल के पैंट के बटन रात भर खाईल जाई मटन
🎸♫♫♫
आठ किलो के बकरा बाटे मटन बा अफरात
चार किलो तs खींच लिहे सs श्याम देहाती आजाद
एक बेर खईलो के बाद
एक बेर खईलो के बाद
आठ किलो के बकरा बाटे मटन बा अफरात
चार किलो तs खींच लिहे सs श्याम देहाती आजाद
एक बेर खईलो के बाद
एक बेर खईलो के बाद
खाई विवेकवा दम भर मांसो खेसारी बिछा के खईहे कटन
तs खोल के पैंट के बटन रात भर खाईल जाई मटन
खोल के पैंट के बटन रात भर खाईल जाई मटन
पैंट खुलता लेकिन मुँह से खाये के बा बाबू !
आ विकाश भईया लील गईले लेग पीस !!
...
Kholke Button Khail Jaai Mutton Video
Kholke Button Khail Jaai Mutton Lyrics
Happy New Year
Ae Dear
Happy New Year
Happy New Year
Ae Dear
Happy New Year
Suiter Saal Fekaai Je Bottle Uth Jaai
Uth Jaai
Du Ghut Andar Jaai Ta Garmi Chhut Jaai
Ha Ha Suiter Saal Fekaai Je Bottle Uth Jaai
Du Ghut Andar Jaai Ta Garmi Chhut Jaai
Haddi Pasali Se Bharal Ba Tasali
Naikhe Kare Ke Jatan
Ta Khol Ke Paint Ke Button Raat Bhar Khail Jaai Mutton
Khol Ke Paint Ke Button Raat Bhar Khail Jaai Mutton
🎸♫♫♫
Ketno Hoi Sardi Khasi Chhan Me Bhasam Ho Jaai
Naram Meet Ke Garam Garebi Jab Libarwa Paai
Ae Bhai Jab Libarwa Payi
Ae Bhai Jab Libarwa Payi
Ketno Hoi Sardi Khasi Chhan Me Bhasam Ho Jaai
Naram Meet Ke Garam Garebi Jab Libarwa Paai
Ae Bhai Jab Libarwa Payi
Karua Tel Ke Jagaha Par Tu Daal Na Diha Navratan
Ta Khol Ke Paint Ke Button Raat Bhar Khail Jaai Mutton
Khol Ke Paint Ke Button Raat Bhar Khail Jaai Mutton
🎸♫♫♫
8 Kilo Ke Bakra Baate Matan Ba Afraat
4 Kilo Ta Khich Lihe Sa Shyam Dehati Azad
Ek Ber Khaila Ke Baad
Ek Ber Khaila Ke Baad
8 Kilo Ke Bakra Baate Matan Ba Afraat
4 Kilo Ta Khich Lihe Sa Shyam Dehati Azad
Ek Ber Khaila Ke Baad
Ek Ber Khaila Ke Baad
Khayi Vivekwa Dam Bhar Manse Khesari Bichha Ke Khaihe Mutton
Ta Khol Ke Paint Ke Button Raat Bhar Khail Jaai Mutton
Khol Ke Paint Ke Button Raat Bhar Khail Jaai Mutton
Paint Khulata Lekin Muh Se Khaye Ke Ba Babu
Aa Vikash Bhaiya Lil Gaile Leg Piece
...
Song Credit:
Song : खोलके बटन खाईल जाई मटन, Kholke Button Khail Jaai Mutton
Singer : Khesari Lal Yadav
Music : Shyam - Azad
Lyrics : Shyam Dehati, Azad Singh
Arranger, Mixing : Mohit Maurya
Director : Santosh Rana
Choreographer : Lucky Vishwakarma
Music on: SRK MUSIC